Spurs om succémålvakten: ”Säljer honom för 1 miljard”

Tottenham har släppt in hela 44 mål på blott 32 ligamatcher. Trots detta har målvakten Hugo Lloris storspelat under stora delar av säsongen.

Efter fransmannens imponerade säsong har en rad europeiska storklubbar fått upp ögonen för 27-åringen. Den spanska trion Atlético Madrid, Barcelona och Real Madrid samt Paris Saint-Germain har alla nämts i sammanhanget.

Totteham har dock inga planer på att sälja sin succéman, och skulle man göra det skulle det kosta hans nya klubb dyrt, menar tränaren Tim Sherwood.

– Han är en av de bästa målvakterna. Självklart vill folk ha honom men jag är också säker på att klubben inte kommer att vilja göra sig av med honom, säger Sherwood till Daily Mirror och fortsätter:

– Han är en toppmålvakt och om ingen betalar 1 miljard kronor för honom, och målvakter brukar inte säljas för så mycket, så tror jag inte att han lämnar. Han har aldrig sagt till mig att han vill lämna.

 Den 45-årige engelsmannen jämför situationen med Gareth Bale-fallet.

– Det var bara den typen av summor som fick klubben att sälja Gareth Bale och han var desperat att få lämna och fortsätta sin karriär i Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply