Spurs frustrerade på Real – United budar på Bale?

bet365
bet365

Tottenhams superstjärna Gareth Bale har varit en av Europas mest eftertraktade spelare efter walesarens succésäsong i Premier League 2012/2013. De spanska giganterna Real Madrid, som både värvat och sålt för 71 miljoner euro den här sommaren, har länge varit den hetaste kandidaten till att värva vänsteryttern.

Men nu uppger den brittiska tabloiden The Independent att Spurs börjar bli frustrerade på Los Blancos och att ordföranden Daniel Levy har ifrågsatt om Madrid-klubben verkligen har de ekonomiska tillgångarna som krävs för att värva Bale. Samtal mellan Real-presidenten Florentino Perez och Premier League-klubben har hållit på ett tag men verkar inte göra framsteg.

Det är där som de regerande Premier League-mästarna, Manchester United, rapporteras vara redo att hoppa in i bilden. Enligt The Independent är David Moyes nya klubb redo att lägga fram ett bud till Tottenham, frustrera Real Madrid och förhoppningsvis förstöra deras värvningsförsök. Det är dock oklart om United är redo att betala den höga transfersumman som Spurs vill ha för Bale (Real Madrid rapporteras enligt Sky Sports ha lagt ett bud på 857 miljoner kronor, men ändå fått nobben).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply