bet365

Sparkade tränaren: ”Som en blixt från klar himmel”

Under förmiddagen meddelade de regerande svenska mästarna, IF Elfsborg, att man sparkar tränaren Jörgen Lennartsson – något som huvudpersonen själv var förvånad över.

”Det kändes lite som en blixt från klar himmel, det var inget jag trodde skulle hända, tvärtom. Men i den här världen får man acceptera att gången är sådan. Jag hade inte väntat mig det i detta läget och jag blev besviken, men jag respekterar det. Jag har trivts fantastiskt bra i Elfsborg och Borås. Härliga människor, stor entusiasm. Såklart blev jag besviken att inte få fortsätta jobba i Elfsborg.”, säger Lennartsson enligt GP.

”Jag känner att jag kan gå med högt huvud. Vi vann SM-guld förra året, och har ett gruppspel i Europa League. Vi har unga spelare som utvecklats bra. Givetvis är jag inte nöjd med resultaten detta år, vi har inte levt upp till de krav och förväntningar som vi satt upp. Jag har stor sympati för de supportrar som varit besvikna under säsongen, jag har stor förståelse för det. Jag vill tacka guliganerna, de har varit ett stort stöd. Jag önskar Elfsborg alla framgång, och har inget agg till klubben. Jag tycker om människorna där och hoppas att det går bra.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply