Uppgifter: Puyol påväg mot comeback

Carles Puyol har börjat träna igen och en comeback är möjlig

Barcelonaikonen Carles Puyol har börjat träna igen och kan vara på väg mot en comeback då två lag uttryckt sitt intresse för spanjoren.

Carles Puyol spelade sin sista match för den Barcelona i maj förra året efter att ha spenderat 15 säsonger i den katalanska klubben. En knäskada satte stopp för vidare spel i karriären och mittbacksgeneralen annonserade då sitt avsked från fotbollen.

Puyol återupptagit träningen 

Men nu kan Puyol vara påväg mot en sensationell comeback inom toppfotbollen. Enligt spanska Mundo Deportivo har 36-åringen återupptagit träningen på egen hand för att komma tillbaka ifrån sin pensionering. Uppgifter gör gällande att nystartade New York City FC och en icke namngiven klubb i Qatar är intresserade av Puyols tjänster. Det skulle i sådana fall röra sig om ett korttidskontrakt.

New York City har en plats ledig i truppen samtidigt som Puyols förre lagkamrat Xavi Hernandéz ser ut att hamna i Al-Sadd i Qatar till sommaren.

Puyol vann hela 21 troféer under sin tid i Barcelona, däribland tre Champions League-titlar. Han har även passerat det magiska 100-strecket i antalet landskamper för Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply