Uppgifter: Alaba har erbjudande från Al-Ittihad

bet365
Uppgifter: Alaba har erbjudande från Al-Ittihad
bet365

David Alaba, 31, har haft en tuff säsongsinledning i Real Madrid och stått för flera misstag. Det senaste kom i Champions League-matchen mot Union Berlin i tisdags när han misslyckades med att rensa en boll vilket ledde till ett baklängesmål.

För tillfället är österrikaren inställd på att stanna i den spanska huvudstaden, men skulle han ångra sig finns det ett lukrativt anbud på bordet från saudiarabiska Al-Ittihad där förre Real Madrid-stjärnan Karim Benzema spelar. Det uppger spanska Relevo.

Kontraktserbjudandet till Alaba rapporteras vara värt i närheten av 20 miljoner euro, motsvarande 220 miljoner kronor, per säsong. Erbjudandet kom i somras och ligger kvar på bordet fortfarande, skriver Relevo. Det ska inte heller finnas något sista datum för 31-åringen att bestämma sig.

Alaba kom till Real Madrid sommaren 2021 från Bayern München där han vann det mesta som gick att vinna, däribland tio Bundesliga- och två Champions League-titlar. Han har även blivit utsedd till Årets spelare i Österrike nio gånger.

Försvararens kontrakt med Los Blancos löper ut i juni 2026.

LÄS MER: Real Madrid löner & lönelista 2023

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply