Suarez: ”Trodde aldrig jag skulle få spela El Clasicó”

bet365

Barcelona har verkligen varvat upp inför kvällens El Clasicó. Man kommer till spel med fem raka segrar i bagaget och ett bländande spel senast mot Manchester City i Champions League. En spelare som bidragit till detta är Luis Suaréz och erkänner att matcherna mot Real Madrid är något extra.
– Jag trodde aldrig jag skulle få spela ett El Clasicó. Jag brukade titta på matcherna förr och säga hur fantastiskt det vore att få vara med och spela, säger Suaréz till Barca TV.

Drabbningen ikväll blir Suaréz andra El Clasicó. Första matchen var i oktober förra året då Real Madrid lyckades vinna med 3-1. Noterbart är att det var uruguayanens debutmatch för katalanerna efter den fyra månader långa avstäningen som han ådrog sig efter bit-skandalen under VM.
– Jag var nervös då eftersom det var första matchen efter min avstängning. Jag kunde inte njuta av matchen så mycket som jag hade velat. Jag hoppas kunna göra bättre ifrån mig den här gången.

– Det kommer bli ett stort plus för oss att spela på Camp Nou, vi vill göra våra fans lyckliga, säger Suaréz, som avslutar med att hylla sina offensiva vapendragare, Neymar och Messi: -Det är enkelt att spela med spelare som har en sådan kvalité.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply