Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Kondogbia

Uppgifter: Atlético Madrid intresserade av Kondogbia

Atlético Madrid är på jakt efter en mittfältare. Nu kopplas Geoffrey Kondogbia ihop med den spanska huvudstadsklubben.

Efter att Arsenal betalat Thomas Parteys utköpsklausul är Atlético Madrid nu på jakt efter en ersättare. Man lånade in Lucas Torreira under det gångna transferfönstret men den spanska storklubben är på jakt efter att förstärka mittfältet ytterligare. Flera namn har kopplats ihop med Atlético men ännu har inte någon värvning gjorts. Den rödvita klubben har enligt La Ligas regler en månad på sig att hämta in en ersättare då man tappat en spelare på grund av betald utköpsklausul.

Nu kommer uppgifter om att Valencias Geoffrey Kondogbia kan vara den spelare som klubben hämtar in. Enligt flera spanska medier, bland annat tv-kanalen Vamos, ska mittfältaren finnas på Atléticos radar för en värvning inom kort.

Det kommer dock inte bli billigt för Atlético om man vill köpa loss spelaren. Valencia är inte intresserade av att släppa spelaren och pekar på utköpsklausulen på 60 miljoner euro men kan komma att gå med på att halvera summan. Atlético Madrid å andra sidan ska dock endast kunna betala 12 miljoner euro på grund av en ansträngd ekonomi.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus förhandlar om Ousmane Dembélé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply