Uppgifter: La Liga-ledaren jagar Herrera

Manchester Uniteds mittfältare Ander Herrera kan enligt onsdagens uppgifter från spansk media, hamna i Barcelona efter den här säsongen.

Ander Herrera, 25, värvades in från Athletic Bilbao till Manchester United inför den här säsongen och hittills har säsongen varit blandad. I december och januari fick spanjoren spendera en hel del tid på avbytarbänken, men de senaste veckorna har han tagit sig tillbaka och imponerat rejält för klubben.

Nu rapporterar den spanska tabloiden Mundo Deportivo att katalanska giganten Barcelona följer spelaren, som de tror har de rätta egenskaperna för att passa in på Camp Nou. De får dock vänta tills nästa år då La Liga-ledaren har ett transferförbud över resten av året.

Med Xavi som förmodligen lämnar klubben inom en snar framtid och Andres Iniesta som närmar sig sin 31-årsdag, är en mittfältsrevolution på väg att ske i Katalonien. Ivan Rakitic kom in från Sevilla i somras och klubben har dessutom stora förhoppningar på ynglingar som Rafinha, Sergi Roberto, Alen Halilovic och Sergi Samper.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply