bet365

Uppgifter: Jesé Rodríguez skriver på för Las Palmas

Uppgifter: Jesé Rodríguez skriver på för Las Palmas

Jesé återvänder till La Liga

Enligt radiokanalen Cadena SER kommer anfallaren återvända till La Liga för spel i Las Palmas, staden där han växte upp innan flytten till Real Madrid.

Jesé Rodríguez karriär har varit som en berg- och dalbana. Han slog igenom i Real Madrids ungdomslag och var en av anfallarna i Spaniens framgångsrika U21-lag, detta tillsammans med Barcelonas Gerard Deulofeu men kort därefter tog det slut.  Jesé spelade flertalet A-lagsmatcher men efter en fin inledning i Real Madrid tog det åkte spelaren på en otäck skada vilket gjorde att han blev borta från spel under en längre tid. Skadan påverkade anfallaren och när han väl var tillbaka blev han inte den spelare han var innan skadan eller som klubben hoppats på. Efter en längre tid på bänken i Real Madrid blev det istället en flytt till Paris Saint-Germain där han ville prova lyckan under Unai Emery, detta i somras.

I den franska huvudstadsklubben har spelaren visat återkommande attitydproblem och endast fått spela 368 minuter i samtliga turneringar, och mäktat med två mål. Emery räknar inte längre med spelaren och då PSG inte ska vilja sälja spelaren kan man komma att låna ut kanariern under vårsäsongen. Spelarens lön har tidigare varit ett problem för det gulblåa laget men enligt spansk radio ska anfallaren vara nära en flytt tillbaka.

Det är Cadena SER med nattprogrammet El Larguero som rapporterar att en låneaffär ska vara nära och denna gång ska de båda klubbarna dela på spelarens lön. Man säger även att det endast saknas några detaljer innan det hela ska bli officiellt.

Jese har för närvarande en lön på 75.000 euro i veckan och ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply