Uppgifter: Chicharito i diskussoner med MLS-klubb

Javier Hernandez närmar sig Orlando City

Det var uppe på tapeten redan för ett par månader sedan att Chicharito skulle ha talat med Orlando City om en eventuell övergång. Men det har varit tyst angående Javier Hernandez framtid de senaste veckorna men enligt ett uttalande från en klubbägare i USA så kan mexikanen vara på väg att bli lagkamrat med Kaka i Orlando.

Javier Hernandez kom till Manchester United under sommaren 2010 från mexikanska Guadalajara. Den hårt jobbande forwarden blev snabbt en publikfavorit på Old Trafford men 27-åringen har haft det tufft att ta en ordinarie plats i United under sina år i England. Förra säsongen lånades ”Chicharito” ut till giganterna Real Madrid för att vara backup till Karim Benzema och under sina sista månader blommade han ut och avgjorde ett par matcher i Reals favör.

Rykten som sade att Hernandez skulle få stanna i Real florerade direkt men uppgifterna dog snabbt ut och forwarden är nu tillbaka i Manchester efter sin låneperiod i La Liga. Med Robin van Persie så gott som klar för Fenerbahce så kunde man tänka sig att Hernandez möjligtvis kunde få en större roll i United nästa säsong men även han kan nu vara på väg bort från klubben, om man får tro en viss klubbägare i MLS.

”Vi skulle älska att ha honom i laget”

Tidigare har Chicharito kopplats ihop med MLS-klubben Orlando City och nu är övergången på tal igen. Det är Orlandos klubbägare, Flavio Augusto da Silva, som uttalar sig om den åtråvärde anfallaren.
– Angående Chicharito så är han en fantastisk spelare som alla lag i världen skulle vilja ha och vi skulle älskat att ha honom i laget, sade da Silva till Orlando Sentinel.

– Just nu har vi ingenting klart och vi vet med erfarenhet att ju mindre man talar om en potentiell övergång desto bättre.

– Men vi kommer att se över möjligheten och sedan gå framåt. Vi hoppas att inom en eller två veckor att vi kommer att prata annorlunda om Chicharito än vad vi gör idag.

Hernandez, som blev nobbad en plats i Mexikos trupp till den nyligen färdigspelade Copa America, har 74 landskamper på meritlistan och har gjort 59 mål på 154 matcher i Manchester United.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365