Topp 5: Spelarna som tacklade mest i Premier League 2014/2015

5 spelarna som tacklar mest i ”världens hårdaste liga”

Vilka spelare tacklade mest i Premier League under säsongen 2014/2015? Engelsk fotboll är känd för sin smått brutala spelstil, där hårda tacklingar och sylvassa dobbar är en självklarhet. Då och då ser vi riktigt fula tacklingar i fotboll, vilka inte hör hemma på en fotbollsplan. Även om Premier League har tappat lite i denna spelstil finns det några spelare och lag som fortfarande bevarar detta kulturella arv. Då kanske ni undrar vilka dessa spelare är, och då har vi till er glädje förberett en lista med de 5 spelarna som tacklade mest i Premier League 2014/2015. Detta är inte en lista med fula tacklingar i fotboll, utan endast med spelare som tacklat mest i Premier League. Listan med tacklingar skulle kunna göras lång, då det finns många spelare som tacklar mycket, men vi håller oss för denna gång till de fem främsta.

Spelarna som tacklade mest i Premier League 2014/2015

Vi kommer att kartlägga vilka som genomförde flest tacklingar i Premier League 2014/2015. Innan eller efter att ni har läst denna lista kanske ni är sugna på att ta reda på vilka som är de 10 dyraste afrikanska spelarna någonsin, U21-EM:s bästa startelva och de 5 målfarligaste vänsterfötterna i Premier League.

5. Victor Wanyama – 78 tacklingar

Den kenyanske landslagsmannen var en nyckelspelare för Southampton under deras succésäsong, och sett till antalet tacklingar han genomförde under året. Han har en solklar plats på listan över de 5 spelarna som tacklade mest i Premier League säsongen 2014/2015.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365