Ever Banega till Inter – klarat läkarundersökningen

Manchester United vill värva Ever Banega från Sevilla

Sevillas mittfältskreatör flyttar till Italien

Ever Banega är klar för Inter. Det uppger Sky Italia idag som skriver att mittfältaren klarat läkarundersökningen hos klubben. Argentinaren ansluter till den italienska storklubben efter den pågående säsongen.

Det rapporterades redan för några dagar sedan att Sevillas mittfältsstjärna var nära en flytt till Serie A och toppklubben Inter. Då återstod endast en läkarundersökningen. Enligt Sky Italia är den undersökningen nu avklarad och 29-åringen uppges vara klar för klubben.

Skriver på för tre år

Det blir därmed ingen långvarig tid för Banega i Sevilla. 29-åringen anslöt så sent som 2014 till klubben efter sex lyckade år i Valencia. Tiden i Inter blir förmodligen längre då den argentinske landslagsmannen skrivit på ett tre-årskontrakt med Serie A-jätten. Mittfältaren har den här säsongen stått för fyra mål och två assist i ligaspelet för den spanska klubben.

Flera spelare på ingång?

Enligt uppgifter ska den italienska klubbens tränare Roberto Mancini även vilja knyta åt sig Monacos mittfältsstjärna Joao Moutinho inför den kommande säsongen. Vilket skulle betyda att vi får se ett väldigt mittfältsstarkt Inter som redan har spelare som Geoffrey Kondogbia, Gary Medel och Fredy Guarin till sitt förfogande på den positionen.

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply