bet365

City utan Gündogan säsongen ut – N’Zonzi ersätter?

MANCHESTER CITY KAN TA IN SEVILLA-SUCCÉN

Steven N’Zonzi har gjort det väldigt bra med spanska Sevilla FC, som går bra i ligan och avancerat till Champions League-slutspelet. Nu har intresse väckts från storklubbar på brittiska öarna och Sevilla får nog kämpas för att ha kvar den franske succé-mittfältaren.

När Steven N’Zonzi flyttade från Premier League och Stoke City till spanska Sevilla var det för blygsamma 7 miljoner euro. Men det visade sig vara ett fraktfynd då en återkomst till Premier League och storklubbar som Manchester City och Chelsea nu kan bli aktuellt. Franske mittfältaren har varit en av de bästa spelarna i Sevilla under hösten, som imponerat stort i både ligan (3:e plats) och lyckades ta sig till slutspel i Champions League efter ett övertygande gruppspel. Detta har såklart inte gått obemärkt förbi, då bland annat engelska The Guardian uppger att Manchester City ska vilja ha in fransmannen på mittfältet efter att Dortmund-värvningen Ilkay Gündogan är skadad för resten av säsongen.

Intresset för N’Zonzi är dock stort även på andra håll, där italienska webbsidan Calciomercato uppger att Juventus-bossen Giuseppe Marotta kontaktat Sevilla om ett köp. Fransmannen anses vara värd omkring 30 miljoner euro enligt Daily Star, så vilken klubb är villig att betala först?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply