Ryan Giggs ser gärna Luka Modric i Manchester United

Ryan Giggs ser gärna Luka Modric i Manchester United

Luka Modric – Ryan Giggs önskan i Manchester United

Säger under ett event arrangerat av UEFA att han gärna ser den kroatiske landslagsmittfältaren på Old Trafford i framtiden.

Ryan Giggs är en av de största legendarerna i Manchester United och tillbringade hela sin professionella karriär på Old Trafford innan han tog över som spelar-assistant. Giggs spelade för The Red Devils i klubbens mest framgångsrika period och när det kommer till vilken spelare han vill se i den röda tröjan har Cardiffsonen klart för sig, Luka Modric.

– Kroatien har många bra fotbollsspelare och min favorit är Luka Modric. Jag skulle verkligen vilja se honom i Manchester United, säger Giggs under en akt arrangerad av UEFA.

Walesarens dröm ser dock inte ut att gå i upplevelsen, i alla fall under den närmsta tiden, då Luka Modric förlängt med Real Madrid.

Förlänger till 2020

Luka Modric skrev i dagarna på ett nytt kontrakt som binder honom till spel i Real Madrid till sommaren 2020.

Sen Modric anlände till Madrid 2012 har han varit med och vunnit allt, förutom La Liga, med klubben. Det har blivit två stycken Champions League-vinster, Copa del Rey och en del andra cupvinster. För närvarande sitter 31-åringen dock på bänken med en knäskada, men har även vuxit till att bli en supporterfavorit och något av en tyst ledare i den spanska truppen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply