Uppgifter: AIK kan tappa stjärnan i sommar

Nabil Bahoui uppges vara redo att lämna AIK

Flertalet klubbar jagar unga Nabil Bahoui, som uppges vara villig att lämna AIK i sommar.

Nabil Bahoui, en av Allsvenskans stora stjärnor, har länge varit ryktenas man. I vintras var han så gott som klar för en övergång till spanska Real Sociedad, men stoppades i sista sekund av AIK som bröt upp förhandlingarna. Sedan dess har han spelat vidare i AIK, men det ser nu ut som att 24-åringen kommer lämna Stockholmsklubben. Bahoui öppnar nämligen själv upp för en flytt i sommar.

AIK kan sälja för större summa pengar i sommar

AIK lyckades alltså stoppa en övergång för Bahoui i sista sekund i somras, men läget ser annorlunda ut nu. Klubben kan tvingas sälja sin stjärna under sommaren för att få ut hans fulla värde, då hans kontrakt går ut nästa sommar och läget för att genomföra en affär ser bättre ut just nu än någonsin tidigare. Nabils agent, Hasan Cetinkaya, säger så här till matchdax.se:

”En affär var på gång redan förra fönstret när Real Sociedad ville köpa honom. AIK satte då stopp, men självklart finns det klubbar som fortfarande vill ha honom. Det kan bli en transfer i sommar för att AIK ska få ersättning. Det är läge för oss att genomföra en transfer med Nabil, för alla parters bästa.”

Bahoui: ”Jag var bitter”

Bahoui själv tycks hoppas på en övergång i sommar. 24-åringen säger till matchdax.se att han var besviken när affären med Sociedad lades på is i vintras samt att han inte vill kommentera en potentiell övergång för tillfället.

”Det var några dagar när jag gick och var bitter då, men det är jag inte längre. Det är två matcher kvar nu innan uppehållet, sen får vi se vad som händer.”

Bahouis besvikelse kring de misslyckade förhandlingarna i vintras i samband med AIK:s ständiga vilja att göra bra affärer ser alltså ut att mycket väl kunna leda till en övregång för Bahoui i sommar. Det återstår nu bara att se för vilken klubb han spelar i höst.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply