Sunderland vill låna Januzaj

Adnan Januzaj lånas ut?

Efter en mindre lyckad säsong för belgaren är många klubbar intresserade av att låna in honom, senast på listan hittar vi Sunderland.

Adnan Januzaj kan vara på väg att lämna Manchester United för spel i Sunderland, detta i form av ett lån. Enligt uppgifter till Sunderland Echo ska ’The Black Cats’ vara intresserade av spelarens tjänster till nästa säsong för att förstärka de sista tredjedelarna av banan. De båda klubbarna ska enligt tabloiden ha haft flera samtal där de diskuterat spelarens framtid, men det är fortfarande oklart om spelaren kommer att stanna i United eller lånas ut. Sunderland ska efter försäljningarna av Leroy Fer och Yann M’Vila hoppas kunna knyta till sig spelaren som ersättare till de båda mittfältarna.

Louis van Gaal ska enligt uppgifter vara väldigt imponerad över spelarens försäsong och det finns en chans att han kan komma att stanna på Old Trafford under den kommande säsongen. Det är dock oklart vad spelaren själv vill. Januzaj har hunnit bli 20 år och sägs vilja ha speltid för att kunna utvecklas, något som inte kommer att vara någon lätt historia i spelarens nuvarande lag.

Det är dock inte bara Sunderland som ska vilja låna in spelaren. Tidigare har det även rapporterats att Everton och Real Sociedad med David Moyes i spetsen ska ha frågat om spelarens situation inför den kommande säsongen.
Januzaj startade endast sju Premier League-matcher förra säsongen, drygt ett år efter att han slog igenom med David Moyes på United-bänken.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply