BEKRÄFTAR SJÄLV: klar för PSG

bet365

Di Maria lämnar Manchester United

Efter många turer fram och tillbaka bekräftar spelaren själv att han kommer att skriva på för Paris Saint-Germain.

Ángel Di Maria lämnar Manchester United efter endast en säsong i klubben, det berättade spelaren själv under tisdagen då han blev intervjuad av den Qatar-baserade tv-kanalen beIN Sports. Argentinaren som kom till United inför förra säsongen fick en bra inledning på sejouren i Premier League men efter flera skadebekymmer och petningar skulle han aldrig riktigt komma in i startelvan igen. Det var inte bara den sportsliga biten som var problematisk, spelaren ska enligt brittisk media även ha blivit utsatt för ett inbrottsförsök i sitt hem när han satt och år middag med sin familj.

I en intervju med beIN Sports tidigare under tisdagen berättar spelaren att han är väldigt glad över att ha skrivit på för Ligue 1-laget och att han kommer att ge allt för klubben och dess fans.

– Jag är väldigt lycklig över att ha skrivit på för PSG. Det jag vet om klubben är att man vann samtliga troféer man kunder under förra säsongen. Man har som ambition att ta sig till semifinal i Champions League och jag kommer att göra allt för att bidra med mina bästa kvalitéer för att hjälpa klubben. Vi kommer att kämpa allt vi kan för att komma långt i Champions League.

Argentinaren har under en längre tid ryktats till PSG men sägs inte kunnat ha gå dit på grund av att FIFA Financial Fair Play hindrat affären.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply