Manchester City budar på Riyad Mahrez

Manchester City budar på Riyad Mahrez

Riyad Mahrez kan lämna för topprivalen

Enligt uppgifter till France Football kan Riyad Mahrez vara nästa spelare att lämna Leicester, detta för spel i Manchester City.

För ett par dagar sen stod det klart att N’Golo Kanté lämnar Leicester City för spel i Chelsea den kommande säsongen. En annan stjärna som det även pratats mycket om är Jamie Vardy som ryktades vara på väg till en läkarundersökning hos Arsenal men ändrade sig i sista sekund. Nu har även ett tredje namn dykt upp bland spelarna som kan komma att lämna Leicester i sommar.

Enligt France Football kommer Manchester City att erbjuda Leicester City ett bud på närmare 40 miljoner euro att köpa loss lagets storastjärna. Budet sägs komma att läggas någon gång i veckan men det är oklart vad spelaren har för syn på en flytt. Tidigare har det pratats om att spelaren vill lämna sin nuvarande klubb för att hitta nya utmaningar.

City värvar målvakt

Gerónimo Rulli lämnar La Liga och Real Sociedad efter två säsonger för att skriva på för Manchester City, det rapporterar flera både spanska och engelska medier under tisdagen. Daily Mail skriver att Manchester City och Deportivo Maldonado (som äger spelarens rättigheter) är överens om en flytt som kommer att kosta 4 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply