David Moyes bekräftar intresse för Illarramendi

Real Sociedad-tränaren avslöjar att de gärna plockar tillbaka mittfältaren

Asier Illarramendi kan bli aktuell för en återkomst till Real Sociedad. Det hävdar klubbens manager David Moyes, som nu bekräftat deras intresse för Real Madrid-mittfältaren.

För drygt två år sedan lämnade Asier Illarramendi den spanska klubben Real Sociedad för spel med ligakonkurrenten Real Madrid, en värvning som kostade huvudstadsklubben hissnande 32,2 miljoner euro i övergångssumma. Den omtalade värvningen i La Liga har dock inte resulterat som förväntat för La Liga-gigantens del och uppgifter har länkat mittfältaren bort från klubben.

”Vi vill alltid ha bra spelare”

I februari länkades stjärnan exempelvis ihop med den italienska klubben Milan, och ännu tidigare var det tal om intresse från både spanska Athletic Bilbao och brittiska Arsenal. Nu kommer nya, och betydligt mycket färskare, uppgifter som länkar stjärnan till en annan klubb. Managern för Real Sociedad, David Moyes, bekräftade nämligen på presskonferens nyligen att han gärna hämtar hem spelaren från marängerna.
– Vi vill alltid ha bra spelare i vår klubb, och [Illarramendi] är en av dessa. Vi vill ha mer konkurrens för att kunna konkurrera högre upp i tabellen, säger managern enligt Football-Espana.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply