bet365

Vicente del Bosque försvarar Real Madrids Zinedine Zidane

Vicente del Bosque försvarar Real Madrids Zinedine Zidane

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har fått kritik för att vinna med ”tur”.

Spanska landslagets förre tränare Vicente del Bosque går ut och försvarar Real Madrids tränare Zidane och säger att fransmannen inte är en tränare med ”tur” och berömde Zidanes ledaregenskaper.

”Så mycket som de försöker nedvärdera honom, som de (media) även gjorde med mig på detta sätt under min period i Real Madrid, är han en man som har visat sitt inflytande över truppen” säger del Bosque till El Confidencial.

Zidane har fått kritik i spansk media främst för att han inte lyckats få Real Madrid att spela ”fin fotboll” även om resultaten gått hans väg. Något del Bosque säger var anledningen till varför han fick sparken.

”Jag vet inte hur länge Zidane kommer stanna i klubben som tränare, men allting ligger på resultaten och förtroendet presidenten har på honom” säger del Bosque.

Zidane har hittills vunnit mer troféer än han förlorat matcher under sin period i Madrid-klubben. Förlusterna kom mot Wolfsburg borta och Atlético hemma, medans fransmannen vann Champions League, UEFA Supercupen och FIFA Klubblags-VM.

del Bosque bekräftade även att han fick ett bud från den kinesiska ligan, men valde att tacka nej då han inte vill ”flytta för pengar”.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply