Uppgifter: Real Madrid vill göra sig av med Luka Jovic

Uppgifter: Real Madrid vill göra sig av med Luka Jovic

Real Madrids värvning av Luka Jovic var tänkt att lösa målproduktionen tillsammans med Karim Benzema. Två år senare har serben endast stått för två fullträffar. Nu vill den spanska huvudstadsklubben göra sig av med anfallaren.

Real Madrid vill göra sig av med Luka Jovic. Efter att ha tillhört den spanska huvudstadsklubben under två säsonger har det endast blivit två mål, något klubben inte förväntade sig när man betalde 65 miljoner euro för spelarens tjänster. Det kommer dock inte bli en lätt uppgift att bli av med 23-åringen. Jovic ska nämligen ha stängt dörren helt för att lämna Estadio Santiago Bernabéu i sommar.

Enligt Diario MARCA pushar Real Madrid för en försäljning samtidigt som Jovic är övertygad om att stanna i klubben och övertyga den nygamle tränaren Carlo Ancelotti. Något han får möjlighet att göra på söndag då man ställs mot AC Milan i den sista träningsmatchen på försäsongen.

Tidigare har både AC Milan och Napoli kopplats ihop med en värvning av Jovic. Även Eintracht Frankfurt, dit spelaren var utlånad under våren, sägs vara intresserade av spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Officiellt: Alisson Becker förlänger med Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply