Uppgifter: Real Madrid fortfarande intresserade av Alexander Isak

Uppgifter: Real Madrid fortfarande intresserade av Alexander Isak

Ryktena kring en flytt för Alexander Isak till Real Madrid svalnade under vintern. Nu sägs svensken fortfarande vara på klubbens radar inför sommarens transferfönster.

Alexander Isak har inte haft en lika fin säsong i Real Sociedad som föregående år. Det har endast blivit åtta mål och tre på 31 matcher samtidigt som La Real inte längre är med i toppstriden i La Liga. Under vintern kom rykten om att Arsenal ska vara intresserade av att köpa loss anfallaren men Real Sociedad sades inte vara intresserade av att sälja.

Nu kommer uppgifter om att Real Madrid fortfarande ska ha Isak på sin önskelista, detta inför sommarens transferfönster. Enligt Defensa Central ska 22-åringen vara marängernas tredjeval. Detta om man inte skulle lyckas knyta till sig varken Kylian Mbappé eller Erling Braut Haaland.

Isak har kontrakt med Real Sociedad till och med sommaren 2026. Han värderas till 40 miljoner euro enligt siten Transfermarkt. Svensken har dock en utköpsklausul på 100 miljoner euro, en summa spanjorerna troligen kommer behöva sänka om man vill göra sig av med Isak efter säsongen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Duon gör upp om Erling Haaland

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply