Uppgifter: Real Madrid försöker värva Alexander Isak

Uppgifter- Real Madrid försöker värva Alexander Isak

Isak till Real Madrid?

Spansk press skriver att Real Madrid vill locka Alexander Isak till den spanska huvudstaden. Samtidigt ska Erling Braut Haaland vara ett alternativ.

Paris Saint-Germain har sagt blankt nej till att släppa Kylian Mbappé under sommarens transferfönster. Då har Real Madrid vänt sig från den franska huvudstaden för att jobba på att få in offensiv kraft till nästa säsong. Tidigare har det pratats om att marängerna vill värva Erlind Braut Haaland. Nu kommer nya uppgifter om att man kan tänka sig att värva Alexander Isak.

Enligt spanska La Razón vill Real Madrid utnyttja att Martin Ödegaard spelar i samma klubb. Genom norrmannen vill man övertyga Isak om att flytta till Estadio Santiago Bernabéu. Prislappen för Real Madrid ligger på 70 miljoner euro, en summa man ska vara beredda att betala. Samtidigt har Borussia Dortmund en återköpsklausul på halva summan.

Isak vill stanna i La Liga

Alexander Isak har tidigare uttalat sig om att återvända till Borussia Dortmund. Något han inte var övertygad att göra.

– Jag är medveten om klubbarnas överenskommelsen och kan endast säga att Dortmund är mitt förflutna och inte en del av min framtid. Jag njuter av att vara här i Real Sociedad och har ingen intention att återvända till Dortmund, har Isak tidigare sagt till Sportbladet.

Alexander Isak har även berättat att han vill fortsätta i La Liga.

– La Liga är en rolig liga som förbättras hela tiden. Spelstilen passar mig och mitt sätt att spela.

Kommer Alexander Isak fortsätta sin La Liga-karriär i den vita tröjan nästa säsong?

SE ÄVEN: Uppgifter: Aubameyang pushar för flytt till Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply