Uppgifter: Martin Ödegaard vill lämna Real Madrid i januari

Uppgifter: Martin Ödegaard vill lämna Real Madrid i januari

I somras återvände Martin Ödegaard till Real Madrid efter en lånesejour i Real Sociedad. Nu vill norrmannen lämna marängerna då han inte finns med i Zinedine Zidanes planer.

Den gångna säsongen lånades Martin Ödegaard ut från Real Madrid till Real Sociedad. Det blev succé i San Sebastian och förhoppningarna var stora på norrmannen i somras då han återvände till marängerna. Hösten har dock inte blivit som Ödegaard hoppats på och efter att ha lämnats utanför truppen i Real Madrids cupmatch mot Alcoyano ska spelaren ha meddelat att han vill lämna Estadio Santiago Bernabéu i januari.

Enligt Diario MARCA ska spelaren inte känna sig uppskattad av Zinedine Zidane som vid flera tillfällen lämnat 22-åringen utanför matchtruppen på grund av tekniska skäl.

Kan återvända till Real Sociedad

MARCA skriver att Real Sociedad är det första alternativet som finns för Ödegaard. Det var i den baskiska klubben som spelaren trivdes som mest och nu kan en utlåning bli aktuell igen, detta under våren. Både spelaren och Real Sociedad ska ha dörren öppen för en övergång, men det är Real Madrid som har det sista ordet om huruvida spelaren lämnar Estadio Santiago Bernabéu, eller inte.

SE ÄVEN: Uppgifter: John Guidetti jagas av Sporting Gijón

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply