Robert Lewandowski skriver förkontrakt med Real Madrid?

Robert Lewandowski skriver förkontrakt med Real Madrid?

Real Madrid värvar Robert Lewandowski?

Enligt spanska och tyska medier ska Robert Lewandowski ha skrivit på ett förkontrakt för att flytta till Real Madrid efter sommaren.

Robert Lewandowski har övertygat Real Madrid om att försöka värva polacken under sommarens transferfönster och anfallaren sägs redan nu ha ett förkontrakt med den spanska huvudstadsklubben, detta enligt Diario AS.

Efter flera möten mellan representanter från Real Madrid med José Ángel Sánchez i spetsen och spelarens agent Cezary Kucharski, där det sista av de hölls inför semifinalerna i Champions League, ska de båda parterna ha kommit fram till att försöka få till en övergång i sommar.

Bayern Münchens president Karl-Heinz Rummenigge sägs inte ha någon intention att sälja spelare men en flytt kan komma att bli av om ett bud på 100 miljoner euro kommer in till Bundesligajätten.

Lewandowski nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 men anfallaren sägs inte vara nöjd med lönen och begär 20 miljoner euro netto per säsong, en siffra som Bayern inte kan uppfylla. därför kan en flytt nu vara på väg att gå igenom.

”En dag kanske jag spelar i England eller Spanien”

– En dag kanske jag spelar i England eller Spanien. Men om jag åtagit mig att fullfölja min karriär i München är det för att jag ansett det vara den idealiska klubben för att gå upp en nivå och för att vinna mer troféer, säger Lewandowski till France Football.

– Jag vet inte hur min framtid kommer se ut men i dagsläget är jag väldigt lycklig i Bayern, har spelat tidigare sagt, detta i slutet av april tidigare i år.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply