Pep om Mauricio Pochettino-ryktena

Pep om Mauricio Pochettino-ryktena

Mauricio Pochettino tar över Real Madrid?

De allra flesta förväntar sig just nu att Julen Lopetegui kommer att få sparken. Men vem tar i så fall över?

Det råder kaos i Real Madrid. En av världens mest framgångsrika klubbar, någonsin, i hela världen parkerar efter tio omgångar på en mindre smickrande niondeplats i La Liga. Och det med hela sju pinnar efter Barca.

Något som  nu gjort att en ny tränare lär ta över redan under den här veckan. Det kan mycket väl bli Tottenhams Pochettino. Och Manchester City-tränaren Pep Guardiola säger enligt Sky Sports att han förstås varför Real Madrid är intresserade, då Spurs-tränaren visat besitta imponerande kvaliteter.

Kan bli italienskt istället?

SE ÄVEN: Real Madrids superlöner

Men skulle Lopeteugi nu få gå, om han inte kan få ordning på resultaten, så ska Real Madrid redan ha en ersättare. Det är de italienska tidningarna Sportitalia samt etablerade Corriere dello Sport som skriver att den förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ska vara ett hett namn på den listan för att ta över Marängerna.

För nu talar allt för att Lopeteguis dagar i den spanska huvudstadsklubben är räknade. Bland annat så skriver Independent att det bara är en tidsfråga förrän basken får lämna sitt uppdrag.

Och dessutom att den förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ska vara på väg att ta över? När? Troligtvis redan under måndag (idag) eller tisdagen (imorgon), något som även spansk media ger medhåll för.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365