Officiellt: Silva klar för Real

bet365

Lucas Silva har ansetts vara i stort sett klar för Real Madrid i flera dagar nu och så sent som igår uppgav Marca att brassen var klar för den spanska huvudstadsklubben. Nyligen bekräftade också Cruzeiros president att affären var helt klar. Och nu har även klubbarna själva gått ut med affären.

Både Real Madrid och Cruzeiro bekräftade nämligen nyligen på sina respektive hemsidor att de båda klubbarna är överens om en övergång och på den förstnämnda klubbens hemsida passar man även på att hylla den talangfulle mittfältaren:

”Lucas Silva är en spelare med karaktär och han kan användas som en referens på mittfältet. Han har bra bollkontroll och han gör även ett gediget defensivt arbete.”

Det kommer dock inte att bli någon billig affär för Carlo Ancelottis lagbygge. Enligt Marca kommer övergångssumman ligga på omkring 14 miljoner euro, en summa som sedan ska delas upp mellan Cruzeiro, Lucas Silva själv och en affärsman som äger vissa rättigheter till spelaren. Brassen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2020 och han kommer att presenteras på Santiago Bernabeu på måndag klockan ett.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply