Officiellt: Förre Real Madrid-talangen förlänger med Getafe

bet365

Pedro León skriver på till 2018

Den omtalade mittfältaren har efter en kontroversiell period förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år, till 2018.

Under förra säsongen hade Pedro León det inte lätt. Getafe-spelaren var tvungen att uteslutas ur truppen på grund av klubbens lönetak vilket gjorde att han inte fick spela tävlingsfotboll med Madrid-laget under ungefär sex månader. Situationen löste sig därefter och under onsdagen bekräftar klubbens president, Ángel Torres att spelaren har förlängt sitt kontrakt till 2018.

– Pedro har kontrakt till 2018 och vi har hållt förlängningen hemlig i ungefär en och en halv månad. Det är viktigt både för oss och för honom att vi drar igång projektet då vi kommer att ha ett ännu bättre lag, säger presidenten som även avslöjar att man håller på att förlänga med andra spelare som man fått in bud på.

 

– Lafita var nära att lämna och därför spelade han inte i Barcelona. Vi antog att allting var klart, fortsätter presidenten som säger att han även diskuterat en förläning med Álvaro Vázquez och Pablo Sarabia.

– Vi jobbar för att bli en klubb som inte säljer sina spelare hela tiden. Jag är nöjd med truppen och tränarstaben och nu behövs det bara att alla presterar, säger Getafes president på en presskonferens under onsdagen.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply