Jesé Rodriguez finns på Inters radar

Inter är sugna på Real Madrids anfallare Jesé Rodriguez

Jesé Rodriguez är en spelare som många klubbar runt om i Europa har ögonen på. Bland annat Galatasaray och Inter har varit två klubbar som visat stort intresse. Nu leder Inter jakten på anfallaren.

Det händer grejer i Real Madrid trots att transferfönstret stängde för en och en halv månads sen. Denis Cheryshev jagas av CSKA Moksva och Philippe Coutinho är på gång in. En av spelarna som har jagats frenetiskt runt om Europa är yttermittfältaren/anfallaren Jesé Rodriguez som nästan blev klar för Galatasaray i somras.

Nu är det Inter som ska ha ökat intresset för den unga spanjoren. 22-åringen får inte den speltiden han önskar i Real Madrids superlag och han ska vara sugen på att testa något nytt i hopp om att få loss den enorma talangen han besitter. Enligt FcInterNews är det Roberto Mancini och hans lag som främst vill ha honom.

Har pengarna som krävs

Florentino Perez, president i Real Madrid, ska vara villig att sälja Jesé menar FcInterNews. Då ska dock en återköpsklausul vara inbakad i kontraktet förutom de drygt 200 miljoner kronorna man vill ha för den Las Palmas-födde talangen.

Inter kommer försöka antingen köpa eller låna Jesé i januari. Man ska vara beredda att offra Roberto Palacios plats i laget om det behövs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365