Efter De Gea-historien – Målvakten får dubbel lön

bet365

Real Madrid höjer Keylor Navas lön

Efter att affären med Manchester United inte gick som alla parter ville har nu Real Madrid bestämt sig för att höja Keylor Navas lön.

”Vi vänder sida till en ny sida”, så skriver Diario Marca på sin hemsida och lägger upp en bild på Keylor Navas. Målvakten som endast var några minuter från att lämna för Manchester United där han skulle få dubbelt så hög lön som i Real Madrid har nu fått höjt sin lön i Real Madrid. Spelaren som tidigare tjänade 2 miljoner euro per säsong kommer nu att tjäna det dubbla, vilket även det nya kontraktet med Old Trafford-klubben skulle innebära.

Enligt flera spanska medier, därbland Cadena COPE och Cuatro ska klubbens president Florentino Pérez ha besökt spelaren på lagets träningsanläggning för be om ursäkt för vad som uppstor ett par dagar tidigare. Samma källa skriver även att spelaren kommer att få höja sin lön från två till fyra miljoner euro per säsong efter den uteblivna flytten.

Stannade i Madrid

Keylor Navas skulle egentligen åkt på landslagsuppdrag med Costa Rica men valde i och med den potentiella övergången till United att stanna i den spanska huvudstaden och träna med sitt klubblag. Målvakten ska även ha haft ett samtal med Rafael Benítez för att få  mer information om framtiden och fick då veta att han kommer att vara lagets förstamålvakt och bära tröjnummer ett.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply