”De Gea nobbar Real Madrid – förlänger med United”

Enligt brittiska tabloider är David De Gea beredd att avfärda Real Madrids intresse och förlänga med Manchester United.

David De Gea, som kom som en lovande keeper från Atletico Madrid 2011, har under de senaste säsongerna utvecklats till en målvakt av yppersta världsklass. Under den gångna säsongen har lovorden haglat över 24-åringen, framförallt efter hans höstsäsong då han med sina matchavgörande ingripanden räddade ett svajigt Manchester United under långa stunder.

Det har gjort De Gea omåttligt populär på Old Trafford – och mindre populär ser han nu inte ut att bli. För enligt The Sun är spanjoren redo att avfärda andra intressenter och skriva på ett nytt tvåårskontrakt med United. Ett kontrakt som kommer ge skottstopparen en veckolön omkring 2 miljoner kronor i veckan.

Uttagen i årets lag

Ett tecken på De Geas enastående säsong var hans plats i Team of the Year, framröstad utav spelarna i ligan. Där föredrogs han framför andra starka målvaktsnamn som Courtois. Inte nog med det så var han också ett av fem namn som kandiderade till årets spelare tillsammans med Alexis Sanchez, Harry Kane, Philippe Coutinho, Diego Costa och Eden Hazard. Ett pris som sedermera den sistnämnde belgaren kammade hem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365