Benzema: ”Real Madrid – bästa klubben i historien”

På söndag väntar ett hett El Clasico-möte på Camp Nou. Barcelona har tagit över serieledningen och matchen mot Real Madrid kan bli avgörande för utgången av säsongen för båda klubbarna. En spelare som ser fram mot mötet är Karim Benzema som stänkte dit 3-1-målet i det första ligamötet mellan klubbarna den här säsongen. 

– Vi vet att det är mycket press[på oss], men det är normalt. Vi förbereder oss väl tillsammans och reser till Barcelona med inställning att vinna, säger stjärnan till Bwin. Han fortsätter:

– ’BBC'[Karim Benzema, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo] försvarar och anfaller tillsammans. Det finns bra matcher när vi gör mål och andra när vi inte gör det. Men vi arbetar alltid hårt för lagets bästa. Vi tänker enbart på att vi jobbar och vinner tillsammans. 

Den franske anfallsstjärnan hyllar även lagkamraten Luka Modrics roll i laget inför rivalmötet. Han lyfter även vikten av att Sergio Ramos nu är tillbaka i spel.

– Luka[Modric] är en bra spelare som alltid spelar framåt. Som anfallare är det väldigt bra att spela med honom med tanke på hans kvalité i de avgörande passningarna, säger Benzema.

– Vi är ett lag och vi kommer att jobba tillsammans för att försvara och stoppa Barcelonas spelare. Det är bra att vi har honom[Sergio Ramos] tillbaka i spel.

Avslutningsvis säger även målgöraren att han givetvis gärna stänker dit ett nytt mål i El Clasico-sammanhang. 

– Vi är Real Madrid, den bästa klubben i historien. Jag behöver bara lite tur och inget mer.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply