Bale på väg till Manchester United

Bale på väg till Manchester United

United vill ha Bale

Real Madrid ser ut att kunna tappa sina två största stjärnor under en kort tid. Först försvann Cristiano Ronaldo till Juventus, och nu verkar Gareth Bale gå till Manchester United.

Det har ryktats flitigt om att Bale ska vilja gå tillbaka till Premier League, om han inte får stanna i Real Madrid. Sky Sports och andra engelska medier fortsätter att skriva om att United vill ha yttern, samtidigt som Bale vill lämna. Men när nu både Zidane och Ronaldo har lämnat Real Madrid så gör det att Bale dock kan stanna kvar trots allt.

Finns fler klubbar intresserade

TITTA HÄR: TV-tider British Open 2018

Bale var tydlig med sin besvikelse att inte få starta matchen. När han sedan kom in och avgjorde med två mål, varav ett drömmål på cykelspar, så har han inte valt att dölja att han var upprörd. Det ryktades då direkt om att han skulle vara på väg bort, något stjärnan själv inte förnekade.

Det kom under veckan rykten om Bayern Munchen är intresserade av att förstärka med Bale, då Roben och Ribery inte är vad de var för några år sedan. Men enligt Bale själv så ska han alltid föredra att gå till Premier League om han lämnar Real Madrid, där bland annat Manchester United och Chelseas uppges vilja köpa honom under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply