bet365

Ancelottis plan för Messi

Real Madrid och Barcelona möts på lördag kväll i säsongens första El Clasico och i gårdagens presskonferens talade Ancelotti om hans plan att stoppa Messi och vilka spelare italienaren eventuellt ställer upp med.

Ancelotti tycktes ge bort sin startelva i en intervju med Cadena Ser, när han avslöjade att Dani Carvajal och Sergio Ramos skulle komma in i elvan.

– Jag gillar överraskningar och det kan finnas en i morgondagens elva, sa Ancelotti enligt spanska AS. Uttalandet indikerar på att han ångrar sig för att ha gett ut elvan till Cadena Ser.

– Om jag sätter in en spelare måste jag ta ut någon. Men jag kommer inte byta till en tre-backslinje. Kanske kan jag ta bort en mittfältare och spela en extra anfallare, eller vice versa, fortsatte Ancelotti mystiskt.

– Stoppa Messi? Det kommer att vara samma som vanligt. Lämna inget utrymme. Vi behöver två linjer[mittfält- och backlinje] som inte ger något utrymme.

– Inget lag är perfekt. Vi måste hitta Barcas svaghet. Jag har tänkt mycket på den här matchen, som kommer att ses över hela världen. Jag älskar att förbereda ett lag och detta pressar inte mig.

Matchen kommer att se Luis Suarez spela för Barca för första gången, men Ancelotti vägrade att dras in i att diskutera Uruguayanen för mycket.

– Suarez är inte min oro. Jag respekterar hans kvalitet, men det ändrar inte någonting inför imorgon, svarade han.

– Han är en fantastisk spelare och det är bra för ligan att han kan spela.

El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona har avspark klockan 18:00 idag och direktsänds på bland annat CMORE Sport.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply