Achraf Hakimi vill återvända till Real Madrid – med Mbappé

bet365
Achraf Hakimi vill återvända till Real Madrid – med Mbappé

Achraf Hakimi som är fostrad i Real Madrid ska vara intresserad av att lämna Paris Saint-Germain och återvända till den spanska huvudstaden, efter att lagkamraten Kylian Mbappé väntas göra flytten i sommar.

Följetången under de senaste åren har varit Kylian Mbappés vara eller icke vara i Paris Saint-Germain och det stora intresset från Real Madrid som varit på tapeten sedan 2017. Tidigare i veckan kom uppgifter om att Mbappé skrivit på för Real Madrid och att flytten är klar. Nu kan Mbappé få sällskap av Achraf Hakimi, som vill återvända till Santiago Bernabéu.

Det är Sports Zone som rapporterar om marockanens möjliga återkomst till Real Madrid och kan bli nästa storstjärna att lämna PSG efter Sergio Ramos, Leo Messi och Neymar.

En flytt till sommaren ser ut att bli svår. Därför pratas det istället om sommaren 2025 samtidigt som även Manchester City sägs följa spelarens situation för att lägga sig i en eventuell budgivning. Samtidigt sägs Paris Saint-Germain hoppas kunna förlänga kontraktet med försvararen, och inte sälja honom.

Detta är inte första gången som Hakimi kopplas ihop med en flytt från Parc des Princes. Redan i september 2021 efter endast några månader i den franska huvudstadsklubben sades han vilja lämna.

Hakimi har kontrakt med PSG till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Manchester United visar intresse för Juventus-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365