Officiellt: Real Madrid förlänger med försvararen

bet365

Marcelo i Real Madrid till 2020

Under fredagen offentliggjorde klubben förlägningen av brasilianarens nya kontrakt som sträcker sig till och med 2020.

Många rykten har under den senaste säsongerna menat att Marcelo skulle komma att lämna La Liga-klubben Real Madrid men så blir det inte. Brasilianaren har haft många bud från olika storklubbar i Europa men nu står det klart att han förlänger kontraktet med Real Madrid till och med juni 2020. Spelaren kom till till klubben under vinterfönstret säsongen 2006/2007 som 18-åring och har nu varit i klubben i åtta och ett halvt år. Totalt har det blivit 320 matcher och 23 mål för ytterbacken i den vita tröjan som gjorde debut för den spanska huvudstadsklubben 7 januari 2007 mot Deportivo La Coruña på Riazor.

Spelaren kom som 18-åring till Real Madrid anpassade sig snabbt och har under sin tid i klubben vunnit 3 ligatitar, 2 cuptitlar, 1 Champions League-titel, 1 Uefa Supercup-titel samt 2 titlar i den spanska supercupen.

Förra säsongen var han en av nyckelspelarna i laget och spelade hela 53 matcher, vilket är personligt rekord under en säsong, och gjorde fyra mål. Marcelo stod även för fyra assist den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply