Uppgifter: Keylor Navas får nytt kontrakt med Real Madrid

Uppgifter: Keylor Navas får nytt kontrakt med Real Madrid

Uppgifter: Keylor Navas förlänger med Real Madrid

Enligt uppgifter till den spanska radiokanalen Cadena COPE kommer Real Madrid att erbjuda ett nytt kontrakt för Keylor Navas som kom till klubben sommaren 2014.

Keylor Navas har denna säsong räddad Real Madrid flertalet gånger och har varit lagets bästa spelare vid flertalet tillfällen. Målvakten från Costa Rica kom till Santiago Bernabéu från Levante sommaren 2014 och skrev då på ett kontrakt till 2020. Nu kan han komma att förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben efter sina fina insatser denna säsong..

Enligt radiokanalen Cadena COPE kommer Real Madrid att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt där man först och främst vill höja spelarens lön. Navas insatser denna säsong sägs ha gjort att lagets tränare Zinedine Zidane ska ha sagt till presidenten Florentino Pérez att man inte behöver värva en ny målvakt i sommar. Tidigare har det nämligen pratats om att David De Gea är överens med Real Madrid och att han flyttar i sommar samtidigt som det även går rykten om att man vill värva Thibaut Courtois.

Navas har denna säsong släppt in 23 mål på 26 matcher.

 

Läs fler nyheter på Silly Season Sverige

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply