Gary Neville kan ta över Manchester United

Då kan legendaren ta över United

Louis Van Gaal hänger löst som tränare för Manchester United. Då kan Gary Neville ta över rodret i klubben han tillbringade 19 år av sin aktiva karriär.

Neville hann knappt landa i Valencia för ta över som ny huvudtränare, med sin bror Phil Neville aom assisterande tränare, innan ryktena om att han skulle kunna hamna i Manchester United tog fart. Enligt brittiska Sky Sport
hänger den holländske tränarne Louis Van Gaal löst och kan komma att ersättas. Då är Gary Neville en tänkbar ersättare då United vill se någon som kan klubbens filosofi.

Tidigast i sommar

Dock tror inte Sky Sport att Van Gaal kommer få lämna klubben redan nu, utan förväntas sig att Manchester United har tåla mot att låta honom stanna säsongen ut. Dessutom har inte Neville några planer på att lämna Valencia redan.

– Det är smickrande rykten, men jag kom precis till Valencia har inte tänkt att lämna redan.

Garry Neville poängterar också att han har ett kontrakt med den spanska klubben som han inte vill bryta.

– Jag följer alltid kontrakt och det sträcker sig till slutet av den här säsongen. Efter det får vi se hur det går, men just nu vill jag bara fokusera på att göra bra resultat i La Liga och Europa League.

Tuff start

Den förre United-spelaren fick dock ingen drömstart i sin nya klubb. Han satt förvisso på läktaren när Valencia spelade 1-1 på la Mestalla mot Barcelona, men den första matchen på bänken slutade i en förlust mot Lyon och ett uttåg
ur Champions League.

Ikväll möter hans mannar Eibar på bortaplan. Valencia är i starkt behov av trepängare för att kunna blanda sig in i kampen om Champions League-platserna nästa säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply