Uppgifter: Neymar har ingen utköpsklausul för att lämna PSG

Uppgifter: Neymar har ingen utköpsklausul för att lämna PSG

Ingen prislapp för Neymar

Superstjärnan som lämnade FC Barcelona för spel i Paris Saint-Germain sommaren 2017 har inte någon utköpsklausul i sitt kontrakt.

Det går inte många dagar innan det kommer nya rykten och uppgifter om Neymar. Brassen som för närvarande spelar sin fotboll på Parc des Princes i Paris har efter drygt en och en halv säsong i klubben kopplats ihop med en flytt flertalet gånger. Det är framför allt en återkomst till FC Barcelona som varit på tapeten när det pratats om superstjärnan och enligt spansk press var en prislapp för en återkomst bestämd. Enligt Mundo Deportivo kunde Neymar återvända till Spanien för en summa på 220 miljoner euro. Enligt nya uppgifter är det dock inte fallet.

Nu rapporterar franska Telefoot att Neymar inte är överens med Paris Saint-Germain om någon utköpsklausul för att lämna huvudstadsklubben efter säsongen. Neymar ska vara överens med Barcelona om att få till en flytt efter säsongen. Det återstår dock att se vad PSG har att säga om att släppa superstjärnan efter endast två säsonger.

SE ÄVEN: LISTA: Åtta saker du kan köpa med Neymars transfersumma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply