bet365

Uppgifter: Marco Verratti på väg att förlänga med PSG

bet365
Uppgifter: Marco Verratti på väg att förlänga med PSG

Verratti kan nobba Barcelona – nära förlängning med PSG

Enligt fransk press kommer mittfältaren vars nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 förlänga med PSG. FC Barcelona är ett av lagen som jagat italienaren.

Marco Verratti sägs ligga i kontraktsförhandlingar med Paris Saint-Germain, förhandlingar som enligt L’Equipe ska vara långt gångna. Mittfältaren har under den senaste tiden ryktats vara på väg att lämna för spel i FC Barcelona men nu ser övergången ut att ha gått i stupet.  Spanjorerna ska inte gått med på att betala vad som krävs för italienaren och nu ska han ha bestämt sig för att stanna på Parc des Princes även nästa säsong.

I samma veva som Verratti ser ut att förlänga sitt kontrakt med PSG passar han även på att byta agent. Verratti lämnar därmed Donati Di Campli och lägger hela sin sportsliga framtid i händerna på Mino Raiola, något spelaren själv bekräftar via sociala medier. Di Campli ska ha varit en av personerna som pressat Verratti till att skriva på för Barcelona, något som nu inte ser ut att bli av.

– Den enda person som kan representera mig när det kommer till den sportsliga biten är Mino Raiola, skriver Verratti.

Raiola ska direkt ha satt sig på ett flyg till USA för att övertyga spelaren att förlänga med den franska storklubben och diskutera spelarens krav.

Även Manchester United ska ha varit intresserade av den 24-årige mittfältsstjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply