Uppgifter: Malcom vill lämna Barcelona i vinter

Uppgifter: Malcom vill lämna Barcelona i vinter

Barca kan skicka iväg Malcom

Brassen som anslöt från Girondins de Bordeaux i somras har inte fått någon vidare start på Camp Nou. Nu ber han klubben att skicka iväg honom i vinter.

Det blev mycket skriverier i somras när Malcom skrev på för FC Barcelona. Spelaren var nämligen på väg att flytta till AS Roma men i sista sekunden valde Malcom att inte gå på planet som skulle ta honom till den italienska huvudstaden. Istället blev det La Liga och Barcelona som blev destinationen men det har inte blivit riktigt som spelaren tänkt sig. Efter att ha kostat de spanska giganterna 41 miljoner euro den gångna sommaren har det endast blivit 25 minuter på planen denna säsong och nu ska han ha bett Barca att få lämna, antingen via lån eller permanent övergång.

Det är Barcelonabaserad press som skriver att Malcom pratat med tränaren Ernesto Valverde om att lånas ut under transferfönstret i januari månad. Det är oklart vad den spanska storklubben kommer ta för beslut men det mesta tyder på att det kommer bli mer speltid för brassen inom kort.

Det är Mundo Deportivo som skriver att spelaren inte är nöjd med situationen i sin nya klubb. Malcom ska dock vara tillfreds med livet i Barcelona och Barcelona som klubb men att brist på speltid gjort att han kan komma att lämna.

Spelaren har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply