Uppgifter: Giorgio Chiellini på väg att förlänga med Juventus

Uppgifter: Giorgio Chiellini på väg att förlänga med Juventus

Chiellini stannar i Juventus

Inför mötet med Barcelona i Champions League kommer positiva nyheter från Juventus-lägret. Försvararen Giorgio Chiellini är nämligen nära ett nytt kontrakt.

På tisdagskvällen inleder Juventus jakten på en ny finalplats i UEFA Champions League. Den gamla damen ställs då mot FC Barcelona på Camp Nou, ett möte vi fick se i en av semifinalerna förra säsongen. Då stod Giorgio Chiellini för ett av målen på Juventus Stadium, nu kan den italienska försvararen skriva på ett nytt kontrakt.

Den nuvarande överenskommelsen med Juventus går ut efter säsongen och enligt TMW kan spelaren förlänga över ytterligare två säsonger med den svartvita klubben. Chiellini skulle i så fall fortsätta med samma lön (3,5 miljoner euro per säsong). Det återstår att se om det blir någon fortsättning hos de regerande Serie A-mästarna.

Uppgifter- Giorgio Chiellini på väg att förlänga med Juventus

Juventus intresserade av Andrés Iniesta

Vid flera olika tillfällen har det talats om att Juventus vill värva Andrés Iniesta. Nu har ryktet vaknat till liv igen. De italienska mästarna vill plocka in Barcelonas mittfältare under sommaren 2018, enligt Football Espana.

Efter den här säsongen så går Iniestas kontrakt med Barcelona ut. Där ska Juventus se sin chans att värva mittfältaren. Om italienarna lyckas med det så kommer de att plocka in 33-åringen på en fri transfer.

Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply