Uppgifter: Barcelona vill värva från ligakonkurrent

Algeriets stjärna på väg till Barcelona

Under tisdagsmorgonen rapporterar TMW att Barcelona redan har börjat leta efter spelare att värva till nästa säsong.

Sofiane Feghouli kan komma att lämna Valencia för ligakonkurrenten FC Barcelona, det skriver TMW under tisdagsmorgonen. Enligt siten ska Camp Nou-klubben ha planer på att knyta till sig spelaren nästa sommar, då hans kontrakt går ut. Feghouli inledde precis sin femte säsong med Mestalla-klubben och mycket tyder på att han kan komma att lämna för att bli lagkamrat med bland annat Leo Messi och Neymar.

Barcelonas sportchef Robert Fernández berättade för ett par dagar sen i en intervju med Diario Sport att man har en lista med spelare som man vill värva in, antingen i januari eller nästa sommar och algeriern kan vara ett av namnen på listan. Förutom Feghouli kan även Andriy Yarmolenko eller Nolito komma att bli ersättare till Pedro som lämnade för spel i Jose MourinhoChelsea inför den pågående säsongen.

Valencia och Feghouli sägs ha stannat i diskussionerna om att förlänga spelarens kontrakt som går ut efter säsongen då spelaren sägs vilja ha en löneökning, något som Valencia-klubben inte sägs vilja gå med på. En situation som Barcelona vill utnyttja.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365