Uppgifter: Barcelona ser Isak som alternativ till Haaland

Uppgifter: Barcelona ser Isak som alternativ till Haaland

Alexander Isak har tidigare ryktats vara ett av namnen som FC Barcelona har på sin önskelista. Nu kommer uppgifter om att klubben ska gilla Isak och att man ser honom som ett alternativ om inte Erling Haaland ansluter.

FC Barcelona vill värva Erling Haaland nästa sommar. Det ser dock ut att vara nästan omöjligt då klubben sitter i en svår ekonomisk sits och inte har kan röra sig fritt på transfermarknaden. Det har gjort att man börjat titta på alternativ till norrmannen och ett namn som dykt upp på nytt är svenske Alexander Isak. Anfallaren har slagit igenom i Real Sociedad och nu uppger spansk radio att det kan bli en flytt till Camp Nou nästa sommar.

Det är journalisten Sique Rodríguez på spanska Cadena SER som nämner svenskens namn i samband med en diskussion om eventuella alternativ till Haaland.

– En som klubben gillar: Alexander Isak, säger han.

Isak har inte något nytt namn för Barca som kopplats ihop med en värvning av svensken under det senaste året då även Lautaro Martínez varit ett av namnen som diskuterats.

Svensken har under sin tid i norra Spanien endast ökat i värde och då Real Sociedad inte ska vara speciellt intresserade av att släppa honom kan en prislapp landa på 70 miljoner euro.

Isak sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Mohamed Salah kräver monsterlön i Liverpool

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply