bet365

Uppgifter: Barcelona kan sälja Luis Suárez i sommar

Uppgifter- Barcelona kan sälja Luis Suárez i sommar

Luis Suárez på Barcelonas transferlista

Enligt spansk press ska FC Barcelona ha bestämt sig för att försöka sälja Luis Suárez nästa sommaren. Anfallaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 men kan komma att lämna redan 2018.

Sommaren 2014 lämnade Luis Súarez sin dåvarande klubb Liverpool för spel i La Liga där FC Barcelona betalade drygt 82 miljoner euro för spelaren. På Camp Nou har spelaren varit med och vunnit alla titlar som går att vinna inom den europeiska klubbfotbollen och totalt har det blivit 87 mål på 102 matcher i La La. Nu kan anfallaren dock vara på väg att lämna den spanska storklubben, något som avslöjats i spansk press under tisdagsmorgonen. Det är Don Balón som kommer med uppgifter om att uruguayanen kan vara inne på sin sista säsong i klubben och att Barcelona ska vara beredda att sälja 30-åringen antingen i vinter eller nästa sommar.

Uppgifter- Barcelona kan sälja Luis Suárez i sommar

I Barcelona förbereder man en renovering av spelartruppen för att få in yngre spelare och ett namn klubbledningen kan få en stor summa pengar för är Suárez som denna säsong inte riktigt hittat formen jämfört med tidigare år. Klubben förväntas få in minst 80 miljoner euro för Suárez för att använda till nya värvningar.

SE ÄVEN: Barcelona-stjärnornas löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply