Uppgifter: Barcelona hotade spelaren att skriva på kontrakt

Uppgifter: Barcelona hotade spelaren att skriva på kontrakt

Därför gick inte Suarez till Arsenal

Enligt spansk radio ska FC Barcelona ha hotat Denis Suarez att inte skriva på för Arsenal. Istället ville man sälja honom till ligakonkurrenterna.

Denis Suarez är ett namn som kopplats ihop med Arsenal under de senaste månaderna. Spanjoren har inte fått den speltid han velat i Barcelona och det har pratats mycket om att det kan bli en utlåning till Arsenal under resten av säsongen. Spelarens nuvarande klubb är dock inte speciellt intresserade av att låna ut mittfältaren. Istället ska Barca ha hotat spelaren att skriva för för en annan klubb för att få till en permanent övergång.

Det är radiokanalen Cadena SER som under natten till torsdag avslöjar att Barcelonas klubbledning ska ha hotat Suárez att istället skriva på för Sevilla eller Betis (som är intresserade av spelaren). De båda klubbarna är beredda att betala 20 miljoner euro för spelaren samtidigt som Arsenal endast var intresserade av en inlåning.

Skulle Suarez inte gå med på Barcelonas krav ska klubben ha hotat med att lämna honom utanför truppen och inte låta honom spela mer denna säsong.

Spelaren har bestämt sig för att stanna i FC Barcelona under resten av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365