Thomas Vermaelen nära lämna FC Barcelona

Thomas Vermaelen nära lämna FC Barcelona

Vermaelen på väg till AS Roma

Enligt Gianluca Di Marzio som är transferexpert på italienska Sky Sport avslöjar att AS Roma kontaktat Barcelona om en övergång för belgaren.

Framtiden för FC Barcelonas belgiske mittförsvarare Thomas Vermaelen som kom till klubben för två somrar sen är osäker. Den spanska storklubben betalade då 15 miljoner pund för att köpa spelaren från Arsenal där han slog igenom men det blev aldrig riktigt som man förväntat sig.

Efter flertalet skador för den belgiske landslagsmannen kan mittförsvararen nu ha gjort sin sista match i den blåröda tröjan och enligt transferexperten Gianluca Di Marzio kan Vermaelen nu vara på för att lämna för spel i Serie A. Enligt Di Marzio ska AS Roma ha frågat om spelarens tjänster då man för närvarande har kris i försvarslinjen efter att den tyske mittbacken Antonio Rüdiger långtidsskadat sig inför EM samtidigt som även Mário Rui missar flertalet matcher efter att ha dragit på sig en skada på försäsongen.

AS Roma värvar Federico Fazio

Den italienska huvudstadsklubben ser inte ut att förstärka med endast en mittförsvararen. Enligt uppgifter ska även argentinaren Federico Fazio, för tillfället i Tottenham, anlända till Rom inom det närmsta för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen.

Samtidigt ska även Victor Nilsson-Lindelöf vara ett alternativ på transfermarkanden för Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365