Samper: ”Jag ville inte ens lyssna på Wenger”

Samper: "Jag ville inte ens lyssna på Wenger"

Mittfältaren helt fokuserad på Barcelona

Arsenal skall ha närmat sig Barcelonas Sergi Samper gällande en flytt i somras, men den unge talangfulle mittfältaren menade på att han är så fokuserad på att lyckas i Barca att han inte ens lyssnade på Arsene Wengers erbjudande.

FC Barcelonas unge och mycket lovande mittfältare, Sergi Samper, är för tillfället utlånad till Granada men har via Goal uppgett att han i somras blev uppvaktad av Arsenal och Arsene Wenger. Den 21-årige mittfältaren var dock inte särskilt intresserad utan avböjde intresset och valde istället att gå till Granada på lån, Granada som inte har det så lätt för tillfället. Det spanska laget ligger på den näst sista platsen i ligan och har enbart lyckats skrapa ihop 10 poäng på 18 spelade matcher.

Samper uppger att han var mycket kort mot Wenger när fransmannen kom för att uttrycka sitt intresse tidigare i somras. Den spanske mittfältaren är 100 procent fokuserad på att lyckas i FC Barcelona, där han har spelat under hela sitt liv, och hans enda fokus ligger på att slå sig in i Barcas seniorlag.

– Jag ville inte ens lyssna på Wenger, sade den unge mittfältaren till Sport via Goal.

– Jag gjorde klart för honom att jag ville stanna, att jag ville lyckas i Barca, att jag var en Cule fanatiker och möjligheten att lyckas i Barca i framtiden skulle göra mig den lyckligaste.

Med spelare som Andres Iniesta, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andre Gomes och Denis Suarez i truppen kan det dock dröja lite innan Samper får sin chans i truppen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply