Så ska Liverpool behålla Coutinho

Philippe Coutinho kan stanna kvar i Liverpool

Enligt den spanska tidningen SPORT ska Liverpool jobba på att försöka hålla kvar brasilianaren som ryktas vara på väg bort från Anfield.

Under en längre tid har Coutinho ryktats vara på väg från Liverpool. Flera av Europas största klubbar jagar brasilianaren och vid flertalet tillfällen har det pratats om att FC Barcelona och Real Madrid ska vara beredda att köpa loss 23-åringen för en summa som beräknas ligga på runt 22 miljoner pund.

Många har menat att spelaren redan är förlorad och att han kommer att lämna efter säsongen men nu finns det en chans att mittfältaren kan stanna kvar i klubben, detta enligt den brittiska tidningen TMW. Enligt siten ska värvningen av Jürgen Klopp vara en av de största nycklarna till att spelaren ska stanna på Anfield även nästa säsong.

Enligt flera engelska tidningar kommer man att presentera Klopp som ny Liverpool-tränare under fredagen och mycket tyder på att man kommer att byta till en spelstil som passar brasilianaren bättre.

Ryktades till Real Madrid

Det är ingen hemlighet att Phillippe Coutinho är en jagad spelare. Hans agent sägs ha hållt förhandlingar med Real Madrid för en eventuell flytt till Santiago Bernabéu samtidigt som även FC Barcelona ska ha kontaktat Premier League-klubben för att försöka få till en värvning.

Enligt Diario SPORT kan spelaren komma att lämna Merseyside nästa sommar och istället skriva på för någon av de två stora jättarna i spanska la Liga.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply