Presidenten: ”João Félix kommer gå dit”

Presidenten: "João Félix kommer gå dit"
bet365

João Félix har under säsongen varit utlånad från Atlético Madrid till FC Barcelona. Nu uttalar sig Atlético president, Enrique Cerezo, om spelarens framtid.

Efter att ha blivit bänkad och fått sparsamt med speltid under Diego Pablo Simeone har João Félix varit utlånad först till Chelsea och därefter till FC Barcelona där han spelat för tillfället. Låneavtalet går ut efter säsongen och det har spekulerats kring var portugisen ska spela i högst.

Nu uttalar sig Atlético Madrids president, Enrique Cerezo, om avslöjar var 24-åringen kommer att spela när nästa säsong drar igång.

– Han spelar i Barcelona och det mest normala är att han skulle vilja fortsätta där. Barcelona vill ha honom och han vill stanna, då är vi alla nöjda. Barcelona kommer ha tur för de får en magnific spelare. Han har kommit väldigt bra in i Barcelona och vi önskar honom all världens lycka. Jag vet inte hur mycket Atlético kommer att få. Det får du fråga ekonomiavdelningen, jag har hand om sporten, säger Cerezo enligt Mundo Deportivo.

Denna säsong har João Félix stått för nio mål och fem assist på 33 matcher på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United visar intresse för landslagsförsvararen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply